top of page

aanpak

Werken met mensen, of het nou Teamcoaching betreft of een Verandertraject, is per definitie maatwerk. Ieder team heeft een eigen dynamiek en eigen patronen. Trigger Boost Consulting houdt ruimte open voor voortschrijdend inzicht. Dit houdt in dat in dat wij niet vasthouden aan een voorgezet plan maar: Doen wat nodig is en Doen wat werkt. Continue afstemming met de betrokkenen en de opdrachtgever is hierbij essentieel.

Kenmerkend voor Trigger Boost Consulting is een enthousiaste, pragmatische aanpak waarbij geput wordt uit jarenlange ervaring op diverse gebieden.

KLANTEN

logo den haag
Trigger Boost helpt UWV
Sociale Verzekeringsbank
Trigger Boost & Orange Valley
Trigger Boost & ONVZ
Trigger Boost & Gemeente Hellendoorn
Trigger Boost & HTM
Trigger Boost&Green Rock Consulting
Trigger Boost help ICM

anderen over trigger boost

“Na de training door Tineke durven collega’s elkaar en mij meer aan te spreken, zelfs de manier van groeten werd anders, meer oprecht en hartelijker.”

- Teamleider Dienstverlening

"In mijn geval heeft ze het nieuwe team, waar ik onderdeel van uitmaak, een sprong laten maken  in de de kennismaking en het samenbrengen van de leden. Hierdoor kunnen we veel sneller goede communicatie, samenwerking en daarmee resultaten boeken. Tineke heeft prachtige momenten weten te realiseren door verschillende mension op een gelijk communicatie niveau te krijgen. Collega's die elkaar moeilijk  konden vinden in een discussie, kunnen dat nu wel. Ze weet een veilige sfeer te creeren en ieder individu daarin te respecteren."

- Manager IT

bottom of page