top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTineke Boot

Doe je werk waar je goed in bent en/of wat je leuk vindt?

Onlangs stuitte ik op dit artikel en werd hierdoor getriggerd. In mijn praktijk spreek ik vaak mensen die werk doen waar ze goed in zijn, maar als ik vraag of ze daar echt voldoening uithalen en wat voor werk ze zouden kiezen als salaris geen rol speelt, slaat de twijfel toe. “Ik werk al een aantal jaar als directie-adviseur, maar zou eigenlijk het liefste in de buitenlucht willen werken…” Ik herken het, vaak liggen dat wat je goed kunt en wat je leuk vindt dichtbij elkaar en zijn ze met elkaar verweven, maar soms is de verhouding niet in balans. En wat dan? Neem jij de tijd om stil te staan en te onderzoeken wat je dan écht zou willen? Wat is jouw purpose?

https://www.mt.nl/leiderschap/wat-het-je-oplevert-als-je-je-purpose-vindt-en-die-van-je-organisatie/559821

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen

Een paar weken geleden ging ik op stilteretraite via HealingSpace in het Mandali Retreatcenter gelegen in de Italiaanse Alpen. Gesteund door opmerkingen als "jij stil? dat hou je nog geen 24 uur vol!"

ความคิดเห็น


bottom of page